söndag 14 oktober 2012

Komplettering

I dag fick det bli lite kompilerings träning då det senaste dagarna inte har blivit något vidare med den varan. I torsdags blev det ju mamma vecka och då ville vi bara mysa, fredagen hans det bara ned lite ben innan det blev andra planer, i lördags var det en heldag i Örebro och på kvällen när Ted gick iväg ville inte Meja med så blev att stanna hemma för mig. Men i dag ville hon, så då passade jag på att göra ett litet kompletterings pass. Blev armar och axlar, och några snabba benböj. Tänkte köra bröst också men det fanns varken tid och plats för det i dag. I morgon är det ny vecka och det brukar innebära spinning, men det är föräldrarmöte i morgon så har ordnat med vikarie. Hur kul det än är med träning så går familjen först.

Andra praktik veckan i morgon också. Riktigt kul, men annorlunda. Även om man är inom samma område, psykiatri, så är det helt olika arbetssätt. Första veckan gick fort så antar att de resterande kommer gå lika fort.

Fixade håret i dag, nöjd. Men det innebär lite mera jobb men det är det värt. Sen bar det av på kalas. Och Gud vad massa goda och FINA bakverk. Sjukt duktig den där Anna! Men nu är det socker stopp! Har blivit för mycket av den varan på senaste tiden. Och det grundsuget som jag konstant har blir inte alls bättre av att man har en hormonell cykel som spelar ett spratt ca var 14:e dag.... Tänkte börja med krom, det sägs att det är bra mot sötsug.

Inga kommentarer: