fredag 24 maj 2013

Specialist mödravården

Efter att varit hemma några dagar så känns huvudvärken något bättre. Den finns ju alltid där men nu känns det förhållande vis bra. Så i dag bar det dax för besök på mvc. Huvudvärken och andra faktorer gjorde så det blev en remiss till specialist mvc. Fick även reda på att värken är foglossning, något jag anande men ändock "förträngt". Så på måndag får man ringa till sjukgymnasten och få prova ut ett sånt där bälte. Magen var också större än "normalt" enligt kurvan de mäter på. En del funderingar har jag just nu, men hoppas på att besöket på specialist mvc reder ut några frågetecken.

Så häromdagen höll jag förmodligen mitt sista spinning pass innan bebisen kommer. Men det höll till vecka 25 i alla fall... Lite frustrerande när huvudet vill massa men kroppen säger nej.

2 kommentarer:

Crea Diem sa...

O jag vet, har ju också problem med foglossning och även smärtsamma sammandragningar vid minsta ansträngning så frustrerad har jag varit till max, ingen dans på rosor men det kommer ju nåt vackert ur det, är imponerad att du orkat spinna ända tills nu dock! Heja heja, tänk på målet! :-) Kraam

Crea Diem sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.