lördag 11 augusti 2012

Varm dag 8/8

Polhäng hela dagen. Har varit varmt i dag 50 grader sa de i receptionen. Så har legat i vattnet större delen av dagen och keps på huvudet. Känns att solen är riktigt varmt i dag, det bränner på huden och det som blött torkar på nolltid. Och i kväll hörde vi någon som sa att det om fyra dagar kommer en värmebölja!!! Hot hot hot!

På kvällning tog vi oss ner mot hamnen med det andra svenska paret, Madde och Stefan, riktigt trevliga! Vi blev stannade utanför juvelerarbutiken då de kände igen oss. De frågade vart vi skulle och när vi berättade att vi skulle äta något bra så tog dom följe med oss bort till en fin restaurang, Devella. Maten var riktigt god, jag och Ted beställde in något typiskt turkiskt tydligen. Olika sorters kött som grillades. Kan säga jag blev riktigt mätt.

Var nere på bazzaren efter det. Hade spanat in en väska som jag tänkte köpa. En träningsväska, vit puma för 15 TL ~ 60 sek. Men vi hittade inte butiken igen (så stort där inne så man kan gå vilse) men hittade en annan butik där jag i dag hittade en bättre, en brun convers, den blir perfekt till träningen.

Inga kommentarer: