onsdag 22 augusti 2012

Som en käftsmäll tillbaka till verkligheten

Från lata dagar i Turkiet till full fart i vardagen. Jobb, träning, barn, handling, matlagning, plugg, möten osv osv, men det har sin charm det med. Och det bästa av allt är att jag numera har någon att dela min vardag med! Blir alldeles varm inombords när man kommer hem efter jobbet och maten är klar, disken tagen, sängen bäddad mm. Det är sånna relativt små saker som ger vardagen en guldkant. Kan säga att jag inte är bortskämd med sånt. Gillar! Eller som i dag när jag skulle iväg i träna så ville Meja inte hänga på, men utan problem så stannade hon hemma med älsklingen. Underbart att ha någon att dela allt med <3

Från massa kärlek till en annan typ av kärlek! Träningen! Efter några turer är det nu klart att jag ska börja som instruktör på Sanna badet / wellness gym och gissa vad? I spinning! En "dröm" som jag haft sen jag började träna på gym, och alla förebilder man då tränade för är numera mina kollegor, Nice!

Så på måndagar 18.00 är ni välkomna! Premiär, och lite nervös! Om inte den dagen passar så gå på något annat roligt pass, finns massor.

1 kommentar:

Sara sa...

Guuuud va kul Sarah! Grattis! :)