tisdag 3 augusti 2010

London trots allt.

I gårkväll/natt kom saxen fram, Och jag började klippa till delarna till en barnklänning. i dag började jag sy och jag tror den kommer bli toppen. Det är alltid så när jag börjar med något projekt. Jag har svårt att lägga det ifrån mig. Jag tänker "jag ska bara göra det" och vipps så går tiden. Satt längre än planerat och sydde i dag, borde ha vilat mera. Men jag sitter nu på nattjobbet och är oförskämt pigg. Men det får jag förmodligen äta upp runt 4-5 då jag brukar bli som tröttast.
Lite vila blev det i dag, mellan tvättstugan, symaskinen, joggingspåret och spinning passet.

I dag blev det bestämt jag ska åka till London. För första gången. Ska bli fruktansvärt trevligt. 13 okt. kliver jag på planet för att tillbringa tre dagar i London. Planen är sedan att ta tåget till Liverpool. Hoppas att staden har mer att erbjuda än fotboll :)

Fick även lite nya idéer till min lgh renovering. är sugen på att dra i gång nu. På onsdag blir det karlstad och då ska jag tvinga med mitt sällskap till Ikea för att beställa ny diskbänk och bänkskiva.

Sov gott.

2 kommentarer:

concrete kid sa...

Kul med London! Har varit där vid ett flertal tillfällen och man tröttnar aldrig på den staden. Och inga fel att besöka Liverpool, men om du någon gång får tillfälle så försök hinna med ett besök i Brighton. En underbar stad som verkligen lever upp under sommaren! :)

Unknown sa...

Tack för besöket och komentaren!
Ja det ska verkligen bli trevligt att få besöka London för första gången. Antar att tre dagar är lite tid om man vill se "allt". Men får åka dit fler gånger :)
Brighton, låter mysigt. Kanske får planera in ett besök till nästa sommar då :)
Kram