fredag 13 juli 2012

Samanfattning av de första 6 dagarna.

Min blogg app på mobilen krånglar. Kan inte lägga in bilder i inläggen. Trist. Ja ja, det får funka ändå.

I dag är 6:e dagen på mitt strikta cardio och kost program. Och det har gått förvånandsvärt bra. Visst har jag varit sugen men det har gått. Jag har ju kört strikt förut men inte så här strikt. De enda kolhydraterna som jag äter är från grönsaker. Äter inte ens frukt, och jag väljer bort sämre grönsaker så som tex Majs. Bittvis har det varit svårt att komma på vad man ska äta. Jag är ju så himla van att tex ta en frukt som emllanmål. Och att ha meja hema har ju också varit en provning för suget. När hon äter smörgås, vindruvor, popcorn osv. Men jag har ståt emot, och igår när kärleken var tvungen att ta en refil måltid (pizza) så käkade jag kvarg, trotts att jag hade med lätthet ätit upp hela.

Träningen går också bra, nytt upplägg. Är dock himla sugen på att styreträna men det får vänta tills målvikten är nådd. Nu ska det brännas och inte byggas. Detta inebär att jag ska köra kardio minst en timme eller 1 mil om dagen. Trotts ett lite tuffare träningsupplägg har jag ändock vilodagar, och jag tränar bara en gång per dag. Detta har gett mig ett annat lung i kroppen. Jag jagar inte längre träningstillfällen utan har jag gjort min mil så har jag. Det har så här långt blevit 57,9 km (sex dagar) och på min vilodag så blev det även ett 30 min crossfit pass och ett 30 min corepass. Så nöjd över veckan så här långt. Och resultatet -2,3 kg. Nice.

Trotts ett enormt sug åt jag min kvarg.
Men i dag är jag lite ambivalent. Det är sista vardagen innan semestern (en annan har ju "turen" att jobba helgen också) så det ska bjudas på smörgåstårta, jag älskar smörgåstårta! Ska fundera på skaen en stund till.

3 kommentarer:

Sara sa...

duktig du är Sarah! heja heja :)

Johanna sa...

åh intressant upplägg! Tack för inspirationen.

Tips på frukost: kesoplättar
Mixa ihop:
1 liten kesoförpackning
2 ägg
ca 1 msk fiberhusk
Låt svälla en liten stund och stek sedan i smör eller olja ca 4-5 min på varje sida.
Bra med protein och man håller sig mätt länge. Du kan äta kvarg till plättarna.

Unknown sa...

Tack för tipset. Det ska jc testa :)