söndag 15 juli 2012

Testa detta

I dag fick jag till kesoplättarna lite bättre, och de blev mycket godare. Fick dock inte tag på fiberhusk men hittade psylliumfröskal som har liknande effekt som fiberhusk, alltså binder. Hade i dag även i lite salt, citronpeppar och klippte i lite skinka. Bara att variera och ha i saker efter smak, tex: lök, purjo, räkor, kalkon mm mm. Bara fantasin sättet stopp.

Men grunden är alltså:
  • En liten burk keso
  • Två ägg
  • Ca en msk psylliumfröskal / fiberhusk.
Som tillbehör blev det i dag en liten klick kvarg med jordgubbs fun light. Om man vill käka detta till lunch kan jag tänka mig att en sallad skulle göra sig bra bredvid.

 
I eftermiddag blir det semester det ska bli sjukt skönt. Det ska firas med klyftpotatis! Mums. Har inte ätit det på sjukt länge. Lite lustigt hur suget kan förändras. Om man inte går på diet så blir man sugen på godis, chips, fikabröd och andra onytigheter. Nu när man äter kolhydrats fattig kost blir jag grymt sugen på mjuk smörgås, frukt, potatis osv. Ett lite lättare sug att hantera i jämförelse med godissuget. men det är ju märkligt hur man kan få ett grymt sugen efter en mjuk smörgås.
Åter till i kväll, älsklingen ska laga god mat till oss tre. Och sen ska vi ha bio nys hemma. Meja har önskat film och det blir Mäster katten. Mys!!

 

2 kommentarer:

Sara sa...

Ser smarrigt ut, får prova de där plättarna :)

Unknown sa...

Måste du! Och ca 61 kcal per plätt, smaskens :)