lördag 30 juni 2012

Ny sattsning

Tänkte jag skulle sattsa på massa cardio träning nu till semestern. Det är två veckor kvar dit (16 dagar) och på den tiden skall jag försöka bränna massa kacl. Känner att jag har fastnat på en platå gällande cardion. Styrkan flyter dock på bra. Men jag måste prioritera cardion nu känner jag. Optimalt är ju om jag hinner både cardio och styrka. Kan funka barnfri vecka annars får jag prioritera och ska försöka prioritera cardion även om jag tycker styrkan är betydligt roligare.
 

Men började relativt bra i dag. Var nere på gymmet vid 730 och ställde mig på löpbandet. En timme var målet och det blev det, kom 7,95 km på den tiden. Ingen höjdar sträcka kanske men en bra början. För ca tre månader sen skulle jag ju bara ha tålamod till 20 min, så tidsmässigt är det ju toppen. Tog en celsius innan och den ger mig lite extra energi, dyngsvett kan jag lova, riktigt gött. Har blivit tipsad om en annan PWO som jag ska kika in för att ta en celsius a´ 20 :- varje dag blir dyrt i längden. 

Om exakt en vecka är det dax för vansbrokortsim också. Simmade ju tjej loppet förra året och det var riktigt skoj. Då var mamma, Kent och syrran med upp och kollade så mamma och syrran blev också sugna då, så nu ska vi simma alla tre + Kentans dotter. Ska bli kul att göra ett något ihop och så blir det lite camping på det.

1 kommentar:

Sofia sa...

Även om ja vet att man blir överöst av folks tips och råd så vill jag ge ett iaf :) tips för att bränna mer kcal. -Intervaller! :) bränner mer på kortare tid och är man hyfsat vältränad så hålls förbränningen uppe ett bra tag efter. Kan vi ses nåt till veckan? Tisdag? Kram :)