onsdag 25 april 2012

Lite formbilder och massa annat.

Som planerat ringde klockan 0450 i morse. Klädde på mig och snörde på mig skorna. Planen var att ta en Pw runt Ringleden. Jag slog på stort och bytte håll. Efter ca en km hade jag tröttnat, tyckte det gick för långsamt, så då började jag att jogga istället. Det blev ca 3 km jogg och resten pw. Totalt 5,23 km. Sen på lunchen blev det en promenad till, Då inte i alls lika högt tempo, hade så sjukt ont i magen så fick ta det lite lugnt, men blev i alla fall 4 km.

Våren är på väg!
Efter jobbet var det bara att bege sig hemöver, tvättstugan var bokad.  Hade inte tvättat på evigheter så fyra maskiner blev det. Är inte riktigt klar ännu, det sista hänger på tork. Så fruktansvärt tråkigt att tvätta, eller ännu värre ta reda på det. Men skönt när det är gjort i alla fall.


Känner mig lite halvtöntig när jag tar såna här bilder, men kul att dokumentera formen.

 Mellan alla maskinbyten så blev det en sväng till gym och affär. Rygg och axlar, i dag kändes det extra tungt. Kan bero på att jag hade lite lätt träningsvärk efter gårdagen. Träning eller massagen? Kanske en kombo?!

Det som jag lever på. Äter väl lite annat också, men mestadels blir det såna här saker. 

Blev lite snabb tränat på gymmet då jag skulle i väg på dansträning. Men han ändock med både axlar och rygg. I dag var sista repetitionen innan uppvisningen. Gick väl sådär då jag inte har kunnat vara med på några tillfällen. Svårt att ha en fast träningstid när man jobbar skift. Men efter lite nötning satt koreografin. Bara hoppas den sitter när vi ska visa upp den sen. Förra terminsavslutningen var det ca 400 personer som kikade, får se hur många det blir denna gång.

Ibland tycker man att man står still och trampar. Då är det bra att ta fram sitt bildarkiv. Bilden ovan är inte direkt något som jag gillar, men jag tänkte att det kanske kan inspirera några med före och efterbilder. På bilden ovan, tagen i början av april, hade jag ändock tränat intensivt ett tag. närmare bestämt från 1 Januari. Så lite hade väl redan hänt. Men i början av januari fanns det inte en tanke på att dokumentera någon typ av kroppsform,då jag var sjukt missnöjd över den. Men från och med den 5 April började jag att styra upp maten, inga onyttigeter för fem öre!Eller jo jag har fuskat med vitt bröd och två  glas vin när vi var i Stockholm på konferens. Annars har jag skött mig. Och det har redan gett resultat, 20 dagar senare som på bilden nedan. Det är när man ser förändring man får mer energi att fortsätta, sen så mår jag sjukt bra över att träna också! Och får en enorm tillfredställlelse när  man har klarat ytterligare en dag men bra kost. Extra stolt då jag tidigare har varit ett stort fan av sötsaker.

25 April


4 kommentarer:

Glasprinsessan sa...

Du är så duktig du ;) önskar att jag också kunde köra fullt ut

Anonym sa...

Tack syster. Där är det ju fördelen att vara ensam, man kan göra och äta vad man vill. Och så har du ju en valp som tar tid. Men snart är han äldre och då kan ni ju springa ihopp :)
Kram Sarah

Sara sa...

Grymt jobbat Sarah! vad härligt det är när man ser resultat :)

Unknown sa...

Tack så mycket Sara. Du jobbar på bra du med. Vi får gymma ihop någon dag kanske? :)

Sarah