lördag 14 april 2012

Vilka utmaningar.

Helgens första utmaning började väl redan i går, vid fredagsmyset. Jag handlade som vanligt hem en chipspåse till meja. Och det gick relativt bra att stå emot. Tog inte en enda smakbit och jag var inte så sugen heller.

I förmiddags kom utmaning nr två. Ett gympa pass på Friskis och Svettis. Fy satan vad jobbigt. Min kropp är inte van att köra såna "konstiga" övningar. Det var ben som skulle under och över kroppen, armar som skulle böjas och sträckas, höga knän, låga rumpor, raka kroppar osv. 90 min intensivt tempo. Riktigt jobbigt och riktigt kött efteråt. Dock fick jag ont i benhinnorna efter några snabba ruscher. men det brukar ge sig efter några dagar, det är ju en smärta jag är bekant med.

Nästa utmaning har varit mellan träningen och middagen. När man är så där hungrig och sugen. Köpte lördagsgodis åt Meja, jag ska stå över. Och det gick bra. Men fikat ute hos broder var riktigt svårt att stå emot. Jag gjorde det, men det var sjukt svårt. Men denna gång ska jag lyckas och då funkar det inte att "bara ta lite". Så nu är magen full av mat istället, och jag känner mig sjukt stolt att jag har klarat denna helg!

Siffrorna har rättat till sig lite också, - 2 kg på en vecka.... dock så litar jag inte alls på min våg. Men det är samma våg och den står på samma ställe varje gång. Känns för bra för att vara sant, så därför tar jag dessa siffror med en nypa salt.

2 kommentarer:

h sa...

du är si himla duktig vännen :) kämpa på!
själv har ja inte rökt ett bloss på 3 veckor :D

Sarah sa...

Tack snälla du! Du är duktigt du med!