lördag 9 juni 2012

Så kan det gå!


Började under gårdagen att känna av lite ryggont på vänster sida. Tänkte inte närmare på det än att det kanske var någon sträckning eller liknande. Så drog ner till gymmet med Ted och tänkte köra lite axlar och rygg. Andra passet med honom nu och det är himla bra att träna med någon som kan lära en lite tekniker och se hur man utför olika övningar. Det är grym skillnad på att köra strikt och tänka  på teknik och ha kontakt med rätt muskel i rätt övning så att säga. Men åter till ryggen, kände av den hela tiden som en molande värk, det gick relativt bra med axlarna men när vi gick över till ryggen så gick det inte längre, orkade mig i alla fall igenom 9 set men sen så hade jag så ont så jag mådde illa så att jag alvarligt trodde jag skulle kräkas. Efter ca 30 min kom frossan och lite lätt feber. Gick relativt bra under kvällen, värkte konstant i ryggen men gick att hantera. Under natten var det svårt att sova vaknade konstant, hittade ingen bra ställning att sova i. Och när väl morgonen var här så fick jag sån otrolig frossa, har aldrig varit med om maken. Skakade säkert en timme innan det gick att slappna av någorlunda. Tempen hade då stigit till 39.3, så efter ett par samtal så satt man på Akuten. Efter provtagningar, kontroller och ultraljud blev det konstaterat, (som vi redan anande) att det var njurbäckensinflammation. Har haft det förut så smärtan och symtomen känns igen kan man säga. Fick lite antibiotika intravenöst och en kur med tabletter på 10 dagar. Sen dax att åka hem. Efter 3-4 timmar efteråt började det redan kännas bättre, och nu är det stor skillnad. Känner mig fortfarande lite allmänt påverkad men en klar förbättring.
 Sen åkte vi ut till broder för att köra lite ved. Var drygt att inte kunna hjälpa till. Är inte riktigt den som gillar att sitta still men bara att acceptera läget. Fick i stället serva med kaffe och ha ett öga på barnen. Gick ju bra det med, men hade hellre burit och staplat ved. Men det han bara med hälften i dag så kanske finns så det räcker till mig med sen.

Fika paus.
Snart första delen fylld.
Söta brors sonen
Reglar upp lite mera.
Broder visar hur stark han är.
Stor vedbod att fylla. Knappt halva blev fylld i dag, nästa helg planeras det att bli klar med resten .

5 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.psykologitest.se/ortorexi.php

Sara sa...

Krya på dig!

Madame Morell sa...

Men du lille tös, det är du som är fin. Tänk att det du har gått ned har jag gått upp:) Nu får du krya dig så du kan hjälpa din bror med veden sen. Kram Jessa

Unknown sa...

Intressant ;)

Unknown sa...

Tusen tack. Då har du inte gått upp mycket för att vara gravid.
Kram kram