torsdag 6 september 2012

Tillslut...

...Börjar vi se slutet på denna röra. I alla fall fram till nästa flytt :) Men efter att ha rensat i förrådet i går så möjliggjordes det mer plats till Teds saker så vi slipper kliva över allt i Lgh. Förstår inte hur man kan samla på sig så mycket saker? Jag rensade nämligen förrådet förra året och sålde på loppis och nu har jag typ lika mycket igen.... Men nu har vi bestämt oss för att vara med på loppisen på lev vackert den 29:e ska bara se om det finns platser kvar :)

Soffan blev såld och hämtad i går också, blandade känslor, men riktigt skönt att bara ha EN soffa i Lgh och den är inte så illa ändå. Men bävar mest för att den kanske blir skitig... Skinn är ju bara att torka :) Så efter flera dagar med "grov" rensning är det typ fin liret i dag, plocka lite småsaker, tvätta, dammsuga osv.

I kväll är det även den officiella visningen på radhuset, ska bli kul att åka dit och kika igen, se om man har samma känsla och hur många fler som är intresserade. Skulle vara skönt att få veta lite mer så man kan börja sälja sin Lgh. Kanske vet mer i kväll. Måste gratulera säljarna till radhuset som häromdagen blev föräldrar till en supersöt prinsessa! Vilken lycka.
Röjet i går som jag aldrig trodde jag skulle bli klar med.

Inga kommentarer: