torsdag 10 januari 2013

Favorit plagg

Mitt absoluta favorit plagg är träningstjats. Dels så tycker jag det så himla skönt, följsamt och dels för att man alltid känner sig på G, lixom. Just nu är det extra skönt när man känner att kroppen förändras och går in i någon form av uppsvällt stadie.... Hittade dessa tajts på nätet som tydligen ska finnas på kappahl, snyga!

Har även kollat runt om det finns något proteinpulver som man kan käka när man är gravid och ammar. Har hittat ett i sverige, och det är dyrt.... Det är Holistic proteinpulver. Får försöka att få i mig tillräckligt med protein med kosten, men det är lättare att ta en drink, vid träning än att ha med sig typ kvarg, ägg osv

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du kollat Protelux från BMR? Det innehåller inga konstigheter, är tillverkat i Sverige och kontrollerat. Gav nyss en burk till min syster som ammar.
Annars finns ju nuförtiden Valios PRO feel i varenda mataffär i små festisförpackningar innehåller 20g protein och 17g kolhydrater vilket gör det till ett utmärkt återhämtningsalt. innan man hinner hem och äta riktig mat. Behöver inte ens förvaras kallt. Sen finns ju mjölk med 50% extra protein i portionsförpackningar men det måste ju förvaras kallt.

Unknown sa...

Nej det har jag inte kollat in, har försökt googla fram och det enda jag hittade var just holistic, Men tusen tack för tipset, är en djungel där ute med alla tillskott ääven om man inte är gravid och nu måste man tänka på massa mer saker ;)
Just det mjölken hade jag glömt bort :)
Tusen tack för tipsen, uppskattas massor.
Kram