fredag 25 november 2011

Roligt men tungt

Nu har den roligaste / intressantaste kursen startat "Att möta människor med psykisk sjukdom / funktionshinder". Denna kurs sträcker sig över tre terminer och är med andra ord rätt så omfattande. Just nu ska vi studera patienter med sänkt respektive förhöjt stämningsläge. Super intressant! Dock så är det även "tungt" att läsa på denna nivå. Då det inte bara är att skriva i hopp ett arbete och tro det är bra med det, utan det skall vara massa formalia, ordformuleringar, radavstånd, referenser etc etc. Och när man som jag har lite problem med det svenska språket så är det lite extra tidskrävande. Och för att inte tala om att granska den Engelsk litteraturen!  Men skam den som ger sig. Dagen i dag ska jag ägna åt att få upp någon form av struktur i rapporterna för att sedan fylla med matnyttigt innehåll. Intressanta ämnen, men även tungt då det skall vara så korrekt som möjligt och med en tidspress. Men under press jobbar man bäst? Eller?

Ser fram i mot i eftermiddag, blir en liten sväng på stan. Har sett ett skidsett på extrapris. Då jag inte hade ekonomi för det förra året ska jag slå till i år. Stor skillnad att åka i termobyxor jämfört med "riktiga" skidkläder. Sen blir det in till storstan. Middag och utgång. Men det bästa är att få umgås med syster en sväng innan jag ska till några gamla arbetskamrater och käka. Ska bli sjukt mysigt, längesedan vi sågs nu!

2 kommentarer:

Stefanie sa...

Hej Sara! Du är så duktig som kämpar på, jag är jätteimponerad av din energi. Önskar att jag hade hälften av den! Tränar, jobbar, pluggar och är ensamstående. Ville bara säga att om du vill ha hjälp med korrekturläsning så hjälper jag gärna till! Läser en del korr åt mina kurskamrater så hör gärna av dig så kan du skicka per mejl. Låter som en jättekul kurs! Ha en fin helg! kram kram / Stefanie

Unknown sa...

Tack ska du ha. Just nu har jag energi men det går upp och ner, tar slut för mig i bland också.
Vore supersnäll med korrekturläsningen. Jag hör av mig när/om det blir aktuellt :)
Kramar Sarah