lördag 12 maj 2012

Förstört!?

Känns som om jag har sabbat allt nu! Planen i går var att ta max två glas rött. Det blev 6-7 st.....Fy! Men roligt hade jag det. Det var riktigt trevligt, mysigt ställe, live musik, mat och trevligt sällskap. Efter puben stängde så var vi några som gick vidare till pitcher, och självklart var ju jagen av dom, istället för att gå hem och sova. Där dansades det för fulla muggar. Riktigt kul. Dock Har jag fått massa små blåsor under fötterna. Gör sjukt ont.Se hur man ska lösa det till kvällens partyskor ska på.

I dag har jag fuskat lite mer, har tagit några godisar ur Mejas lördagsgodis.  Och nu har jag lite små ångest för vad jag har toppat i mig. Och i kväll blir det förmodligen mer vin. Även om det i nuläget känns som om jag bara vill ligga hemma och sova.

Lite mer soffhäng innan jag ska göra mig klar för kvällens 25års kalas. Grattis syster! Men först ska jag unna mig en proteindrink.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Men du :) det dåliga samvetet vad gör vi med det? spolar ner i toaletten! Tänk på att livet och de val vi gör handlar om balans. Om du tog några godisar eller drack fler glas vin än du hade tänkt? vad gör det? Du är ju jätte duktig och tränar som en tok! Belöna dig! Jag tycker du ändå gjorde bra val, du åt ju inte upp hela godispåsen ;) tänk på att det handlar om balans. Njut och belöna dig emellanåt annars kommer du inte orka.

Unknown sa...

Sant Hanna! Jag åt ju inte upp hela påsen, vilket jag skulle ha gjort för 4 månader sen :) Balansen är viktigt och nu stoppar jag bort det dåliga samvetet :)
Kram