söndag 22 april 2012

Säker trötta på mig vid det här laget, men det är frivilligt att läsa :)

Februari 2012
April 2012
Tänkte visa några före och efterbilder, igen! Men jag tycker det är lite kul, och som sagt det är fribvilligt att läsa. Lägger mest ut detta som en egen dokumentation också. Kul att blädra tillbaka och kika. Arbilder är sjukt svårt att få till tycker jag. Men man kan anan en väldigt liten skillnad lla fall :)September 2011
April 2012

 Detta är lite roligare bilder då man på den senast i alla fall kan se en midja. Det känns mer skillnad än det kanske syns. Fast nu börjar man få lite positiva kommentarer i alla fall. Roligaste var när vi var hos mormor för en vecka sedan när hon sa att det syns att jag gått ner i vikt. Mormor säger inte sånt annars, hon säger sanningen.


I dag förbättrade jag på tiden på 3 km igen, med 27 Sekunder. Men det var sjukt jobbigt! I morgon får det bli en vilodag från löpningen. Har blivit i fyra dagar nu a' 3 km och det känns i benhinnorna. Men för första gången tycker jag det är kul att springa. Och kul att försöka bättra sin tid. Blir kanske en vecka till med 3 km, sen ska jag öka till 4 km.

2 kommentarer:

Sara sa...

Riktig skillnad! Bra jobbat :)

Anonym sa...

Tack så mycket. Det är det som är kul när man dokumenterar. Nästa vår är det rutor som gäller :)
// sarah