söndag 20 maj 2012

Tackar det vänligaste!

Tackar det vänligaste för alla fina ord och kommentarer efter föregående inlägg. Det finns ju massa av likasinnade och vänliga själar runt omkring. 

På lunchen åkte jag och en kollega upp på jobbgymmet och körde lite, jag körde rygg, bröst och mage och vad han körde hade jag inte så stor koll på :) Men gött var det. Brukar inte gilla det gymmet då det är gamla maskiner och så. Men egentligen spelar det ju ingen roll, man blir ju stark i gamla maskiner och vikter också :) När jag kom ut från jobbet ca 2030 var det riktigt skönt ute så åkte hem och parkerade bilen, bytte om och tog en liten runda runt ringleden (5,33km) Riktigt skönt. Gick i bara linne och tunntröja. skööönt. Dock så kändes det som om det gick hur sakta som helst, och runkeeper slutade funka efter knappt en km så har ingen koll allas på tiden.Nu blir det natten, salstenta imorgon. Om det går bra ska jag köpa mig något fint när jag ändock är i Karlstad.

Kram och godnatt


2 kommentarer:

sofia sa...

Hihi jag ska också till Karlstad och plugga och sen köpa mej nåt :) lycka till med tentan, jag fortsätter kämpa med min uppsats i 8 veckor till... Sen blir det äntligen lite praktik! Ses vi på HK ikväll? Dans 1815. Jag tänkte gymma innan också.. :) kram

Unknown sa...

Belöning när den är som bäst :) Ja jag tänkte köra dansen och ev lite rumpa innan :) vi ses på hk :) kram