fredag 4 maj 2012

Vad är det jag ser?

I morse var vikten lite lägre igen! Jippi! och vid den sedvanliga morgonspeglingen ser jag en antydan till en linje på magen, precis under sport Bh:n. Ser ni? Alltså det är väl inte så extremt mycket att stå här och "skryta" med. Men om man tänker på min form tidigare och att det här kan vara första tecknet på två magrutor så är jag mer än överlycklig! Bara att kriga vidare.

 

 Blev en riktigt långdag på jobbet  i dag. Kom på tidigt i morse när jag skulle ut på min morgonpromenad att det hände något speciellt på jobbet i dag så jag ringde ut och kollade. Och mycket riktigt, en tur till norra Värmland var planerat vilket innebar att jag fick börja jobbet ca 2 timmar tidigare, detta resulterade i att morgon promenaden blev lite förkortad.


Efter mitt ca 12 timmars arbetspass bar det av till gymmet för lite mage och lättare rumpa, blev ändock ca 40 min. Skönt att få lite finnes på lite magövningar och att man känner att man orkar lite mera. Avslutade kvällen med en pw runt ringleden i riktigt bra tempo. Totalt promenerat i dag blev 12 km.

Nu blir det sängen, blir tidig morgon om man ska hinna träna innan jobbet i morgon.

God natt

1 kommentar:

Sara sa...

magrutorna ligger och lurar :) kör på tjejen! :)