måndag 20 februari 2012

Måste lära mig att vila.

Blev lite på gymmet i dag, Rygg och biceps, och en timmes Pw. Blev en ofrivillig höjning. Vikterna jag skulle ha saknades och jag kunde ju inte ta mindre än jag brukar så fick höja. Men om jag får träningsvärk så hinner det ge sig, tills loppet. Tror även att jag måste lära mig att vila mellan varje set. Har för brott till nästa lixom. Vet inte riktigt vad som är optimal vila mellan varje sett, men kanske är bra om det i alla fall är 30 sek så att man får återhämta sig lite.

Blir även av med bäddsoffan i kväll, skönt! Skänkte bort den om den hämtades, och det gjordes den ju, bara det att en av de två som var med orkade inte bära den nedför trapporna så då fick jag rycka in i alla fall..... Fast såg det som ett extra träningspass såhär på kvällningen. Har även tvättat i kapp i dag så nu är jag i fas igen. Vad lite det krävs för att komma ur sina "rutiner".

Besiktning av Santa fe:en i dag med. Trodde det skulle gå bra, men icke! Skulle dock kunnat upptäck två av felen om jag varit mer uppmärksam. Men ett parkeringsljus och nummerplåtsbelysning var paj. Ja ja inte hela världen, men sen kom det! En av spindellederna är glapp. Bara att byta. Kommer ju mycket lägligt då jag i helgen kommer åka ca 70-80 mil. Besiktningsmannen sa att det är inte är någon större fara, det som kanhända är ju att den faller isär! Vadå faller isär?! Lossar hjulet? Fik tid på verkstaden om en vecka, även han på verkstaden sa att han inte trodde det var någon fara. Tror? Hmmm....

2 kommentarer:

Sofia sa...

Jag kör alltid superset eller triset, då får man ju vila medan man kör det andra. :) Du vet, man vill ju få så mkt gjort på så kort tid som möjligt när man har familj, plugg och jobb osv. ;)
Kul att du är så flitig med träningen! Bra jobbat! :)

(ò.Ó) sa...

Man kan mycket väl ta en lägre vikt än man brukar, är ju bara att öka antalet reps istället. Låta muskeln få träna lite uthållighet istället för bara styrka. Är att rekommendera om man vill få bättre uthållighet på musklerna och undvika mjölksyra :)